Chadyline

Chadyline

Kennel Chadylines blogg

Här skriver vi nyheter och annat smått och gott om vad som händer hos oss.

Valpar

NyheterPosted by Nina Lindström Wed, September 16, 2015 19:15:44

Nu har det gått nästan två veckor sedan mitt första blogginlägg. Tanken är att skriva oftare, men ibland hinns det liksom inte med...

Jag har varit på Öland på utställning med fyra hundar, Messi (SE UCH Chadyline Making Believe) och hans tre avkommor. Alla fyra samt de andra fem hundarna från oss som var med gjorde bra ifrån sig och fick excellent. På bilden här nedan är Messi i mitten, med sina barn (från vänster) Chadyline Pretty Penny, Chadyline Sheer Bliss, SE UCH Chadyline Making Headlines och SE UCH Chadyline True Bliss :)


Hela förra veckan väntade vi på att Fiona, Cucciolo Pure Magic by Merlin, som vi har fått låna in i ett år, skulle få sina valpar. Först i lördags tyckte hon att det var dags. Tyvärr blev det bara en ensam valp, med kejsarsnitt. En liten tricolorpojke, som var väldigt svag och trött. Han bara sov och sov och ville inte dia, så jag fick börja sondmata honom. Många vakna timmar blev det för min del, men i måndags kväll började han äntligen dia själv och nu ligger han mest och äter hela tiden. Han är pigg och börjar se riktigt tjock ut! Så nu känns det som att han faktiskt kommer klara sig, härlig känsla! Pappa till den lille krabaten är trevlige Olle, Milljas Dream of Goal.


På tal om valpar så har jag tagit nya bilder på de tre vildingarna som vi har kvar ur förra kullen (efter Tibama's Rainbow Poet och Chadyline Diamond Rose). De är 10 veckor gamla nu och väldigt trevliga till både utseendet och sättet alla tre. Ena hanen och eventuellt även tiken är till salu, till rätt hem :)